Disclaimer


 

  • De Beste Advocaat.nl laat continu kwaliteitsonderzoek doen naar advocaten; met name de klanttevredenheid wordt gemeten. Aan de hand van vooral deze resultaten wordt bepaald welke advocaat naar voren komt bij een zoekopdracht.  De Beste Advocaat.nl staat vanaf het moment dat een zoekopdracht wordt ingegeven. buiten alle contact tussen u en de advocaat en een eventuele transactie en/of relatie die u met de advocaat aangaat.
  • De advocaten brengen hun eventuele aanbiedingen, zonder tussenkomst van De Beste Advocaat.nl, direct aan u uit en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden.
  • De advocaten worden door De Beste Advocaat.nl, continu gecontroleerd op klant tevredenheid en klantvriendelijkheid. U bepaalt zelf welke advocaat eventueel de opdracht krijgt en u dient daarbij dus zelf rekening te houden met eventuele kwaliteitseisen en garanties. U bent ook zelf verantwoordelijk voor uw keuze.
  • De Beste Advocaat.nl doet haar best de kwaliteit van de aanbevolen advocaten te waarborgen, maar kan geen garanties geven voor kwaliteit van het uitgevoerde werk of de deelnemende advocaten. De Beste Advocaat.nl informeert in het kader van het Continu Kwaliteitsonderzoek, wel naar ervaringen van u als aanvrager en zal bij negatieve ervaringen met een advocaat, indien nodig, maatregelen treffen. Bijvoorbeeld door het elimineren van het aanbevelen van de betreffende advocaat of zelfs uitsluiten van deelname aan het kwaliteitsconcept.
  • De Beste Advocaat.nl kan geen garantie geven dat de aanbevolen advocaten u daadwerkelijk een aanbieding doen.
  • De Beste Advocaat.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Door een aanvraag in te dienen, danwel te accepteren, aanvaarden zowel de aanvrager als de advocaat dat eventuele aansprakelijkheid niet bij De Beste Advocaat.nl ligt.
© 2013 Stichting De Beste Advocaat - Alle rechten voorbehouden