Help

Hoe worden advocaten (kantoren) geselecteerd voor deze site ?

Er wordt continu onderzoek gedaan random door Nederland naar de mate van klant tevredenheid door afnemers van diensten van advocaten(kantoren). Gemeten wordt de deskundigheid, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, nazorg en de prijs kwaliteitverhouding in de beleving van de klant (zowel privé als zakelijk). De besten komen in aanmerking voor vermelding op de site en diegene(n) die een vergoeding willen betalen om gevonden te kunnen worden, ziet u ook vermeld staan, omdat deze advocaten(kantoren) ook graag nieuwe cliënten ontvangen.

Hoe weet ik welk rechtsgebied ik nodig heb ?

Indien u een advocaat(kantoor) nodig heeft, zal de kwestie waarvoor u een advocaat nodig heeft altijd een bepaald rechtsgebied betreffen. Een hele grote splitsing is strafrecht en civiel recht. Als de overheid in de vorm van (het ministerie van) justitie u voor de rechtbank daagt, dat we dan spreken over strafrecht. Alles wat privépersonen of rechtspersonen onderling of met de overheid willen uitvechten op hun initiatief, is civiel recht.

De meest voorkomende gebieden waar advocaten zich in hebben gespecialiseerd, zijn meegenomen in het onderzoek en de selecties. Als u een rechtsgebied mist, kunt u een mailtje sturen aan info@debesteadvocaat.nl of tijdens kantooruren bellen met 058 - 28 47 212.

Kan ik mezelf als advocaat of kantoor aanmelden voor deze site ?

U kunt via nomineren ook u zelf of kantoor(genoot) opgeven. Als u nog niet in het continu onderzoek naar voren bent gekomen, wordt er extra onderzoek verricht. Indien en zodra blijkt dat u aan de alle criteria voldoet, komt u in aanmerking voor vermelding op de site. Als u niet aan de criteria voldoet, komt u onder geen enkele voorwaarde in aanmerking voor vermelding.

© 2013 Stichting De Beste Advocaat - Alle rechten voorbehouden