Over De Beste Advocaat.nl


De Beste Advocaat.nl vindt voor u uit alle advocaten in Nederland, zo dicht mogelijk bij u in de buurt, op (vrijwel) ieder rechtgebied, de beste advocaat. 

Of het nu gaat om Arbeidsrecht, Auteursrecht, Intellectuele eigendommen, Belastingrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Computer-ICT recht, Contractenrecht, Echtscheiding, Scheiding bemiddeling, Mediation, Erfrecht, Huurrecht, Internationaal recht, Letselschade, Milieu recht, Ondernemingsrecht, Personen en familierecht, Sociaal zekerheidsrecht, Strafrecht, Vastgoedrecht, Verhuurrecht, Vervoer en transport recht, Verzekeringrecht of Vreemdelingen en asielrecht;

Alle advocaten die u hier vindt, worden door De Beste Advocaat.nl op een aantal terreinen getoetst. De mate van klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zijn 2 belangrijke criteria.

Tevens is het van belang dat het betreffende kantoor of de betreffende advocaat, graag nieuwe cliŽnten ontvangt. Vandaar dat aan de advocaten die  aan de criteria voldoen, een vergoeding door De Beste Advocaat.nl wordt gevraagd. Ongeacht deze vergoeding zal De Beste Advocaat.nl een advocaat(kantoor) van de site verwijderen, indien niet aan de kwaliteitscriteria wordt voldaan.

Dit wordt aan de hand van onafhankelijk onderzoek door marketing bureau Prof Marketing B.V., periodiek onderzocht.

Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven of u als particulier of bedrijf een advocaat zoekt, waar u woont of werkt en op welk gebied u een advocaat zoekt.

De Beste Advocaat.nl geeft u dan aan welke de beste advocaat bij u in de buurt is.

U kunt eenvoudig weg op de gevonden advocaat klikken en u komt automatisch op de website van deze advocaat terecht, waarmee u in contact kunt treden. Indien de gevonden advocaat geen website heeft, kunt u op telefonische wijze contact zoeken met de gevonden advocaat. Mocht u alternatieven wensen, dan kunt u tijdens kantooruren in contact treden met De Beste Advocaat.nl.

Beoordeling:
Naast het onderzoek, wegen beoordelingen van bezoekers van de site ook mee. U kunt naast uw gegevens, de gegevens van de advocaat invullen en een cijfer geven. Steekproefgewijs wordt dit onderzocht.

Nomineren:
Zowel particulieren als bedrijven kunnen advocaten(kantoren) nomineren. U kunt naast uw gegevens, de gegevens van de advocaat invullen. Indien de betreffende advocaat, na controle en onderzoek, aan onze eisen voldoet, wordt deze op de website vermeld.

 

© 2013 Stichting De Beste Advocaat - Alle rechten voorbehouden