Vier ideeën voor relatiegeschenken die geschikt zijn voor advocaten

Zoek je naar een relatiegeschenk voor advocaten? Omdat ze een rechtszaak tot een goed einde hebben gebracht, zoveel jaar in dienst zijn of gewoon zomaar? In deze blog vertellen wij je bij welk relatiegeschenk het hart van een advocaat sneller gaat kloppen.

 Stressballen

Werken als advocaat kan een hoop stress met zich meebrengen. Ingewikkelde wetteksten die je moet checken, mogelijke ingangen voor gecompliceerde rechtszaken bedenken of een constant rinkelende telefoon met cliënten die meteen willen dat je actie onderneemt. Tijdens de hectische werkzaamheden van een advocaat komt een stressbal dus goed van pas.Een stressbal zorgt er namelijk voor dat angst minder wordt.  Uit onderzoek blijkt dan een stressbal zorgt voor achttien procent minder angstgevoelens. Kortom, een stressbal kan helpen om stress onder controle te krijgen en te houden.

 Paraplu’s

Wanneer je op weg bent naar de rechtbank of naar een afspraak met een cliënt en er hangt een plensbui, wil je niet doorweekt aankomen. Kies daarom voor een stevige paraplu die niet kapot gaat tijdens een flinke storm. Een Senz paraplu is daar zeer geschikt voor. Deze paraplu’s zijn stijlvol, comfortabel en zijn zo ontworpen dat ze nooit omklappen. Bovendien hebben deze paraplu’s een elegant frame waardoor het een opvallende verschijning is. Zo blijf je droog en loop je er ook nog eens professioneel en stijlvol bij.

Drinkfles

Als advocaat ben je veel onderweg. Natuurlijk kun je onderweg een coffee-to-go kopen, maar je kunt ook je eigen koffie of koude drank meenemen in een stijlvolle drinkfles. Kies voor een drinkfles waarbij koude drankjes minstens 24 uur koud blijven en warme dranken minstens acht uur. Zo kun je op elk gewenst moment van de dag genieten van jouw favoriete drankje. Ben je op zoek naar een duurzame drinkfles? Kies dan voor een drinkfles gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast is het ook belangrijk om te checken of een fles BPA-vrij is. Bisfenol A is een stof die plastic flesjes buigbaar maakt en schadelijk is wanneer je dit in grote hoeveelheden binnenkrijgt.

Powerbank

Als advocaat moet je altijd bereikbaar zijn en een lege telefoon batterij is een no-go. Zorg daarom dat je altijd een opgeladen powerbank op zak hebt. Hiermee kun je de telefoon overal en op elk moment van de dag opladen. Met de meeste powerbanks kun je je telefoon vier keer volledig opladen. Daarnaast zijn powerbanks ook verkrijgbaar in een duurzame optie. Zo kun je kiezen voor een powerbank die gemaakt is van natuurlijk en duurzaam bamboe. Dat is een materiaalsoort die niet alleen duurzaam is maar ook een stijlvolle uitstraling heeft.

Dus ben je op zoek naar een functioneel relatiegeschenk voor advocaten? Denk dan vooral aan een geschenk met luxe en professionele uitstaling.